Меню Затваряне

БИЖУТЕРИЯ

Въпреки, че съм текстилка, металопластиката ми е слабост. От малка тайно отливах всякакви форми от „откраднати“ от мен парченца олово от запасите на баща ми на тавана. И експериментирах на терасата, като отливах формички в един буркан пълен с вода. После сглобявах тези форми заедно с всички метални „боклучета“, които намирах в избата или на тавана. Но най-благодатно депо за „боклучета“ беше Ателието по металообработка на моето училище – редовно ходех там и събирах останки по пода.

И изобщо – металопластиката и бижутерията са създадени, за да ме радват и да радвам!

СРЕБЪРНА БИЖУТЕРИЯ
Изработени предимно в Лос Анжелис – Калифорния, където живеех преди години. Когато си купих първите елементарни инструменти за запояване+ клещи и пили, за една нощ направих цели три пръстена от сребро и някакви камъчета, които ми се мотаеха в една кутийка.
Нямам претенции да съм професионалист в тази област, но с моите непрофесионални творения успях да зарадвам доста хора по земята.
За съжаление не разполагам със снимки на всички бижута.

3D Бижута
Изградени в RhinoGold и сътворени от българска компания.

Fashion бижута или иначе казано – съвременни бижута, които не е задължително да бъдат изработени от скъпи материали или от полускъпоценни камъчета, но са достатъчно ефектни и най-вече индивидуални.